Æres Medlemmer

 
Det er de to ældste i baggrunden der er  Paul og Edetraut  de to andre er  Arno Løser  og med ryggen til  Fru Løser

 

Begge udnævnt til riddere af den ” Gyldne Hane ”

Pretz / Tyskland.
 


” Paul og Edeltraut Baarsch har ” begge på fornemmeste måde givet ” Skandinaviske ” opdrættere en hel uvurderlig hjælp.

De har samtidig åbnet deres Hjerter for dem der søgte deres hjælp og bevist på den mest eksemplariske måde at det kan lade sig gøre at have ægte ” Venskaber ” over Lande Grænser.

Paul Baarsch har i en menneske alder været ” Formand ” for den tyske special klub for ” Federfussige Zwerghuhner ” denne post har han og hans elskede fru. Edeltraut Baarsch ” tjent ” til bravur og der er ikke mange i denne verden der har forstået ” forenings ” opgaven så godt som disse to pragtfulde mennesker.

Paaul Baarsch har tidligere virket som special dommer inden for de ” Fodbefjerede dværge ” også her har hans engagement været enestående og hans viden på fag tekniske områder er enestående.

Paul Baarsch er den lille mand der lytter og meget gerne gestikulere når han finder plads til det, Paul modtog for år tilbage ” Dansk ” undervisning men havde desværre fundet en lære der ikke helt levede op til den standart som var nødvendig.

Paul Baarsch er også en kendt due opdrætter og race kanin mand, så dem der kommer forbi det lille gæstfrie hjem i ” Pretz ” vil altid have rigeligt at kigge på.

Paul Baarsch trak sig tilbage som formand for den tyske special klub for ” Federfussige Zwerge ” i 2003 hvor ” Arno Løser ” enstemmigt blev valgt på generalforsamlingen.

På nuværende tidspunkt er Paul Baarsch stadig aktiv formand for lokal fjerkræavler foreningen i Pretz.


Jørn Clevin.